Lounasaika arkisin kello 10:30-14:30.

Normaalipizza, ruokajuoma ja salaatti 6,50€

Erikoispizza, kebab tai falafel, ruokajuoma ja salaatti 7,50€

Yleisestietoa meistä

Tietoa pizzeriastamme

Pizzeria Santa Maria tuli entisen Marian tilalle omistajanvaihdoksen myötä. Paikan ruokalista sai myös uudistua muutoksen myötä. Palvelumme on ystävällistä ja ruoka on pöydässä nopeasti.

Pizzeriassa on tilaa viiden pöydän verran ja tiloissa on myös iso taulu-tv, vaikka viihdyttämään perheen pienimpiä sillä aikaa kun ruokaa tehdään. Sisätilat ovat siistit ja istuimet mukavat.

Bussipysäkki sijaitsee aivan pizzerian etuoven tuntumassa, joten jos liikut yleisillä kulkuneuvoilla on käynti meillä silti hyvin vaivatonta. Parkkitilaakin löydät toki edustaltamme, jos liikut omalla ajoneuvolla. Sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla mistä tahansa Oulun lähistöltä.


Mitä siis enää arvuuttelemaan? Tule paikanpäälle tai tilaa ruokasi kotiinkuljetuksella kotiisi, työpaikalle tai mihin tahansa muualle jossa herkulliset ruokamme maistuvat! Jos haluaisit meille työharjoitteluun tai hakea meille töihin, ota rohkeasti yhteyttä meihin tai tule käymään paikanpäällä.

Muistathan myös että tarjoamme myös gluteenittoman vaihtoehdon pizzoihin, jottei keliaakikoidenkaan tarvitse jäädä herkuistamme paitsi.